Ga naar de inhoud

Workshop (Oostkamp 29/5): Content creëren en adverteren op sociale media

 • door

Dat er veel tijd gespendeerd wordt op sociale media is een feit. Wanneer u uw bedrijf echter in de kijker wil plaatsen om klanten aan te trekken en uw omzet te doen stijgen, dan blijkt dit niet altijd eenvoudig.

Een goede contentstrategie. Wekelijks een postje plaatsen is zeker interessant, maar heeft u al nagedacht over een goede strategie? Wij helpen u graag bij het uitzetten van de juiste lijnen en het raken van de juiste knopjes bij uw (potentiële) klanten.

Adverteren op social media. Hoe doe je dit efficiënt en zonder onnodige kosten? Met welke posts adverteren en het juiste publiek bereiken? Een kluwen waarin we u wegwijs maken op een overzichtelijke manier. We werken hands-on. U gaat naar huis met een geïnstalleerde advertentieaccount en kunt meteen aan de slag.

Wij helpen u graag bij het uitzetten van de juiste lijnen om uw (potentiële) klanten te bereiken en dit middels heel praktische tips en aanbevelingen. Op woensdag 29 mei geven we een heel praktische workshop: “Content creëren en adverteren op sociale media.”

Praktisch

 • Waar: Deze workshop gaat door in het Van Der Valk hotel te Brugge  (Oostkamp).
 • Prijs: 349 Euro (Btw excl.) – Inschrijven (Na afloop van het event ontvang u uw factuur per mail.)

Programma:

 • 08.45 u. Ontvangst met koffie
 • 09.00 u. Content creëren op social media. Laat uw omzet organisch stijgen.
 • 12.00 u. Lunch
 • 13.00 u. Efficiënt adverteren op social media zonder onnodige kosten.
 • 16.00 u. Einde

Volgende onderwerpen komen aan bod:

 1. Meester de kunst van social media: word een onmisbaar merk en leer via praktische voorbeelden uzelf als ondernemer en uw bedrijf in de kijker te zetten.
 2. Scoren op social media, maar dan vooral door meer klanten in uw winkel of online shop te krijgen.
 3. Verhoog uw verkoop: behaal met speciaal opgestelde posts meer conversie en dus meer verkoop. Leer uw eigen klanten inzetten om uw omzet te verhogen.
 4. Strategie: we leren u een social media aanpak te maken op lange termijn en niet enkel te rekenen op one-shots, we leren u strategisch denken en zullen u helpen om een strategie op maat uit te bouwen en dit op lange termijn.
 5. Efficiënt adverteren: vanuit de costumer journey verschillende advertenties maken, doelgroepen definiëren en uw eigen advertentieaccount opstarten.

Een workshop die overloopt van handige tips en tricks, u krijgt voorbeelden hoe het wel/niet hoort. We overladen u niet met nutteloze balast maar delen met u de informatie die u nodig hebt om direct  zelf aan de slag te kunnen. 

Schrijven kan via deze link of hieronder. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.