Ga naar de inhoud

Wij geven social media trainingen en opleidingen op maat

Ontdek hoe je als bedrijf optimaal gebruik kunt maken van sociale media en leer hoe je die kennis effectief kunt toepassen. Bij FOX DS geloven we niet in standaardverhaaltjes. Wij bieden volledig op maat gemaakte opleidingen en coaching op het gebied van Facebook, Twitter en LinkedIn, specifiek afgestemd op jouw behoeften. Of je nu een IT-partner, producent of eenmanszaak bent, wij hebben de expertise om je te helpen met het gebruik van sociale media.

In groep of individueel

Onze opleidingen kunnen zowel in groepsverband als individueel gevolgd worden. We begrijpen dat tijd kostbaar is, dus bieden we tijdsbesparende opties zoals open opleidingen onder de vorm van ontbijtsessies of middagsessies, waarbij we interactief tips en tricks delen over sociale media. Daarnaast kunnen wij ook bij jouw bedrijf komen voor in-company trainingen om op een intensieve manier uw eigen social media op te starten, onder de loep te nemen, of te begeleiden. Verder kunnen we u ook de kneepjes van het vak leren wat betreft advertising op deze social media.

Wij staan klaar om jou en je medewerkers te helpen sociale media op een goede manier in te zetten voor jouw bedrijf. We leren je efficiënt werken, plannen en goede content vinden en schrijven. Na de sessies bieden we ook waardevolle feedback, zoals het reviewen van je contentplan, wekelijkse brainstormsessies en inspiratie om je verder te motiveren.

Verdere info hierover vindt u bij de open opleidingen of in-company opleidingen.

Wat bieden we aan tijdens onze opleidingen en trainingen?

Bij FOX DS bieden we sociale media training, workshops en coaching voor verschillende zakelijke aspecten. Hier zijn enkele voorbeelden van wat we kunnen bieden:

  • Leer hoe je Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en andere social media platformen kunt gebruiken voor je bedrijf
  • Trainingen over Twitter voor beginners/gevorderden of Facebook voor zakelijk gebruik
  • Ontdek hoe je je medewerkers of klanten kunt transformeren tot ambassadeurs van jouw bedrijf
  • Leer hoe je LinkedIn kunt inzetten om nieuwe medewerkers te vinden
  • Training voor je verkoopafdeling over effectief netwerken via LinkedIn
  • Interne opleidingen over Social Selling voor je medewerkers
  • Leer hoe je via Facebookadvertenties meer verkoop kunt genereren

Heb je niet gevonden wat je zoekt? Geen paniek! We bieden ook volledig op maat gemaakte Social Media opleidingen. Stuur ons een e-mail met jouw specifieke wensen en we zullen graag met je meedenken.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.