Ga naar de inhoud

Maximaliseer bedrijfswaarde met effectieve Social Media strategieën

Feit: 1 op 3 bedrijven weert social media van de werkvloer. Dit is vandaag nog steeds zo omdat de perceptie bestaat dat mensen zich gaan ‘bezighouden’.  Het is belangrijk om weten dat strategisch gekozen mensen een zeer grote meerwaarde kunnen hebben voor de socials op uw bedrijf, zowel naar de buitenwereld toe als naar uw interne medewerkers.

Sociale media creëren ook intern een gevoel van betrokkenheid tussen de verschillende afdelingen en medewerkers. Het is bekend dat er minder personeelsverloop is op bedrijven waar personeel een groot betrokkenheidsgevoel heeft en waar er een gevoel van trots heerst om deel uit te maken van een dynamisch team.  

Uw bedrijf is uw eigen onderneming. Uw team is het hart van uw onderneming. Zij kennen de producten en geloven erin. Zij kennen de wetenswaardigheden en leuke details. FOX DS gelooft niet in standaardverhaaltjes. Wel in jullie verhaal, op maat, met jullie eigen sterktes en behoeften. We bieden een op maat gemaakte opleiding en coachen jullie doorheen Facebook, Twitter, LinkedIn,… Of u nu producent, aanbieder van diensten, grote onderneming of eenmanszaak bent, bij FOX DS hebben we de expertise om u te helpen.

Wij, Nele en Bernard van FOX DS, bieden een gestructureerde aanpak die helderheid en focus brengt. U wordt stap voor stap begeleid bij het plannen en implementeren van uw digitale strategie en het selecteren van de juiste tools. 

Wij helpen:

  • om uw verhaal op de juiste manier online te brengen. 
  • uw online activiteit overzichtelijk te plannen zodat er duidelijkheid en een gemeenschappelijke richting is, zowel voor uw team als uw volgers.
  • bepalen wie uw doelgroep is en waar deze zich bevindt. 
  • uw communicatie hierop afstemmen door de juiste platformen te kiezen en de juiste middelen in te zetten. 
  • de juiste toon kiezen – het is een vaag begrip, maar het zorgt er wel voor dat uw doelgroep u leert kennen, begrijpen, vertrouwen en uiteraard zijn aankopen graag bij u zal doen. 

Daarnaast dienen uw digitale inspanningen beloond te worden: 

  • Evaluatie van uw online activiteiten en inzicht in de resultaten houden de vinger aan de pols.  

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.