Ga naar de inhoud

Een goed opgeleid (social media) marketing team staat centraal

Wenst u uzelf en/of uw team efficiënter te laten werken op social media? Dan kunt u kiezen tussen twee opleidingen:

Een individuele opleiding of workshop kan het beste afgestemd worden op uw persoonlijke situatie en behoefte. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat u met uw team een heel eind op weg bent wanneer de opleiding afgerond is. Het is belangrijk om met het team ideeën te kunnen uitwisselen en goed af te stemmen wat binnen de mogelijkheden van uw medewerkers ligt. 

Kiest u voor een groepsopleiding of -workshop dan komt u samen met andere online marketing mensen samen van andere bedrijven waar wij een opleiding geven.

Hieronder vindt u de verschillen meer in detail.

In-company opleiding

We starten met een intakegesprek om inzicht te krijgen in uw bedrijf en uw digitale aanwezigheid. We horen ook graag van u wie vertegenwoordigd zal zijn in uw social media team. 

We maken een analyse van uw kanalen en platformen en bekijken wat andere bedrijven in uw sector doen. We meten de huidige resultaten en bekijken hoe deze kunnen verbeterd worden.

Dan begint het pas voor uw team!

Over een opleidingstraject van 3 dagen bepalen we samen de toekomstige digitale strategie. Het actieplan wordt samen met u en uw werknemers bepaald zodat jullie achteraf zelf aan de slag kunnen. Er wordt aandacht besteed aan planning, creativiteit, tijdsbesteding, analyse van de resultaten,… 

Online aanwezig zijn is niet de essentie. Het gaat erover uw online aanwezigheid om te zetten naar een degelijke branding van uw bedrijf, goede leads en sales, dataverrijking voor uw bedrijf. En dan hebben we het nog niet gehad over de kostenbesparing die dit teweeg brengt door vermindering van drukwerk en advertising.

Door te investeren in een doordachte digitale strategie staat uw bedrijf in de kijker en blijft u ‘Top of mind’ bij bestaande en potentiële klanten.

FOX DS, met Bernard en Nele, is hierin uw partner.

Opgelet: Een in-company opleiding vanaf 4 personen is tot 50% goedkoper.

Niet iedereen heeft een team medewerkers ter beschikking. 

Ook aan de kleinere ondernemingen werd gedacht. We organiseren groepsopleidingen zodat we ook een mooi aanbod tips en tricks kunnen meegeven aan kleinere bedrijven en eenmanszaken. Groepsopleidingen zullen iets minder ‘op maat’ gemaakt zijn dan in-company opleidingen, maar we zorgen ervoor dat het aantal deelnemers beperkt blijft en nemen ruimschoots de tijd om te antwoorden op al uw vragen. 

In groepsopleidingen kunnen onderling ideeën uitgewisseld worden en kan er genetwerkt worden. Er kunnen wel bedrijven van totaal verschillende sectoren aanwezig zijn. De data zullen steeds beschikbaar zijn in onze kalender.

  • Maak van uw medewerkers online ambassadeurs voor uw bedrijf.
  • LinkedIn inzetten om nieuwe medewerkers te vinden.
  • Interne opleiding social selling voor uw medewerkers.
  • Leer hoe je Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en andere social media platformen kunt gebruiken voor je bedrijf. 
  • Trainingen over Twitter voor beginners/gevorderden of Facebook voor zakelijk gebruik
  • Hoe kan je LinkedIn inzetten om nieuwe medewerkers te vinden.
  • Training voor je verkoopafdeling over effectief netwerken via LinkedIn.
  • Interne opleidingen over Social Selling voor je medewerkers.
  • Leer hoe je via Facebookadvertenties meer verkoop kunt genereren.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.