Ga naar de inhoud

E-commerce website Marijke Van de Walle is gelanceerd

 • door

Bij FOX DS werkten we samen met Marijke Van de Walle, een NES Health therapeut, bij het ontwikkelen van haar tweetalige webshop MVDW Services. Deze site biedt een uitgebreide selectie van producten voor paarden, waaronder gezonde paardenvoeding en supplementen.

Naast het installeren van een volledig ecommerce platform, met verschillende shipping opties, kortingen, etc., hebben we ook heel wat aandacht geschonken aan SEO om de site optimaal te maken voor Google en de andere zoekmachines. Hieronder beschrijven we de belangrijkste aspecten van de website en de SEO-strategieën die we hebben toegepast.

E-commerce website Marijke Van de Walle is gelanceerd
E-commerce website Marijke Van de Walle is gelanceerd

Website overzicht

De website van MVDW Services biedt een breed scala aan producten en diensten gericht op de gezondheid en het welzijn van paarden. Het assortiment omvat:

 • PRO-DHM Paardenvoeders: Speciaal samengestelde voeders die bijdragen aan de algehele gezondheid van paarden.
 • Kruiden-Supplementen: Natuurlijke supplementen die helpen bij het ondersteunen van de gezondheid en het herstel van paarden.
 • NES Health: Een innovatieve benadering van gezondheid, gericht op het energetische welzijn van zowel mensen als dieren.

SEO Strategie

Om de zichtbaarheid van de website te vergroten, hebben we een uitgebreide SEO-strategie geïmplementeerd:

 1. Keyword Research:
  • We hebben een grondige analyse uitgevoerd om relevante zoekwoorden te identificeren die aansluiten bij de producten en diensten van MVDW Services, zoals “gezonde paardenvoeding”, “paardensupplementen” en “NES Health”.
 2. Optimalisatie van Metadata:
  • Elke pagina op de website is voorzien van geoptimaliseerde meta titels en beschrijvingen om de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren.
 3. Content Structuur:
  • De website is gestructureerd met duidelijke headers (H1, H2, H3) en interne links, wat niet alleen de gebruikerservaring verbetert maar ook de SEO-score verhoogt.
 4. Mobiele Optimalisatie:
  • Gezien het toenemende aantal mobiele gebruikers, hebben we ervoor gezorgd dat de website volledig responsief is en optimaal presteert op zowel desktop- als mobiele apparaten.
 5. Blog en Nieuwssectie:
  • We hebben een blogsectie geïntegreerd waar regelmatig artikelen zullen worden gepubliceerd over paardenwelzijn en NES Health. Dit helpt bij het aantrekken van organisch verkeer en biedt waardevolle informatie aan bezoekers.

Gezien de site pas recent live staat is het nog te vroeg om data weer te geven, maar alles staat klaar in productie om de site een goede zichtbaarheid te geven in Google en andere zoekmachines.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.