Ga naar de inhoud

Karin van Hoevewinkel Bij Delmotjes neemt het social media heft zelf in handen

  • door

Bij de uitgebreide Hoevewinkel Bij Delmotjes te Meulebeke is Karin de drijvende kracht naast haar man Steven. Haar passie voor haar bedrijf reikt verder dan de winkel alleen. Ook de sociale media vallen onder haar vleugels. Ze heeft de voorbije jaren reeds een mooie Facebookpagina opgebouwd met een 2400 volgers.

Noden

  • Het zijn vaak dezelfde mensen die reageren en Karin is op zoek naar wat meer dynamiek op haar pagina
  • ⁠Uitbreiding van de volgers
  • ⁠Bevestiging krijgen ze goed bezig is en bijsturen

Aanpak met FOX DS

Samen hebben we de belangrijkste onderwerpen aangepakt, specifiek gericht op haar bedrijf. Van het gebruik van goede foto’s en het durven experimenteren met video tot SEO gericht schrijven en het belang van ‘actueel’ zijn – niets werd overgeslagen in de les ‘content’.

Daarnaast hebben we haar de details van de Facebook-algoritmes uitgelegd en haar een goede groeistrategie aangeleerd. Zowel organisch als betaald (via advertenties) is er heel wat mogelijk. We zetten samen de advertentieaccount klaar en adviseerden om eveneens een Instagram-account te koppelen aan haar bestaande Facebook pagina.

Tot slot toonden we Karin tal van inspirerende voorbeelden. Karin’s inspiratievat is nu helemaal gevuld en ze staat te popelen om aan de slag te gaan! 💪✨

Succes Karin! 💚

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.